REUTERS SPOR CƏDVƏLİ 6-da. GMT / 14:00 ET

Reuters mətn xidməti üçün saat 18-dən etibarən ən yaxşı idman hekayələri və yaxınlaşan əhatə planları. GMT / 14:00 ET. Xəbərlər və tədbirlərin tam bir cədvəli üçün Reuters Connect https://www.reutersconnect.com/planning və ya Media Express http://mediaexpress.reuters.com/planning-tools/calendar saytındakı redaksiya təqvimimizə keçin.


Yuxarı hekayələr

ABŞ-BASEBOL-MLB-BOS-LAD /



Beysbol-Nunez partlayışı Red Sox-a Dodgers üzərində Game One qələbəsini qazandırır

Eduardo Nunez, üç qaçışla vurulan homeri kəsdi və Andrew Benintendi, Boston Red Sox-a çərşənbə axşamı Dünya Seriyalarından Birinin Oyununda Los Angeles Dodgers üzərində 8-4 məğlub etmək üçün dörd hit topladı.


ABŞ-FUTBOL-NFL-DEN-KELLY /

Broncos QB Kelly ehtiyat nüsxəsindən imtina edir


Denver Broncos, Çad Çellidən çərşənbə axşamı günü səhər baş verən hadisədən sonra birinci dərəcəli cinayət hadisəsi şübhəsi ilə həbs olunduqdan bir gün sonra imtina etdi.

ABŞ-BASKETBOL-NBA-DİQQƏTİ /


NBA dəftəri: Rondo Pola tüpürdüyünü inkar edir

Los Angeles Lakers gözətçisi Rajon Rondo, şənbə günü Houston Rockets gözətçisi Chris Paul-a qəsdən tüpürmədiyinə görə davamlı olaraq qalır ki, bu da həm oyunçular, həm də Lakers forvardı Brandon İngram üçün dava və dayandırmalara səbəb oldu.

GƏLİR

Futbol


SOCCER-AFRICA-CUP / (PIX)

Futbol - Afrika Konfederasiyası Kuboku

Afrika Konfederasiya Kuboku yarımfinalının ikinci görüşləri Konqo Demokratik Respublikasının Vita Klubu, Misirdə Al Masry-ni Kinşasada ev oyununda qolsuz heç-heçə etdikdən sonra evdə 1-0 məğlub olaraq Fasdakı Raja Casablanca'ya gedir. Yarımfinalın ilk oyununda.

25 Oktyabr, 18:00 ET / 22:00 GMT

SOCCER-CHAMPIONS-PSG-NAP / (PIX) (TV)

Futbol - Çempionlar Liqası - Paris St Germain - Napoli

Paris St Germain, Çempionlar liqası C qrupundakı matçında Napoli'yi qəbul edir.

24 Oktyabr, 15:00 ET / 19:00 GMT

SOCCER-CHEMPIONS-LIV-RSB / (PIX)

Futbol - Çempionlar Liqası - Liverpool - Red Star Belgrade

Liverpool, Çempionlar Liqasında Red Star Belgrade ilə qarşılaşır.

24 Oktyabr, 15:00 ET / 19:00 GMT

SOCCER-CHEMPIONS-DOR-ATM / (PIX)

Futbol - Çempionlar Liqası - Borussia Dortmund - Atletico Madrid

Borussia Dortmund Çempionlar Liqasında Atletico Madrid-i qəbul edir.

24 Oktyabr, 15:00 ET / 19:00 GMT

SOCCER-AFRICA-CUP / (PIX)

Futbol - Afrika Konfederasiyası Kuboku

Afrika Konfederasiya Kuboku yarımfinalının ikinci görüşləri Konqo Demokratik Respublikasının Vita Klubu, Misirdə Al Masry-ni Kinşasada ev oyununda qolsuz heç-heçə etdikdən sonra evdə 1-0 məğlub olaraq Fasdakı Raja Casablanca'ya gedir. Yarımfinalın ilk oyununda.

24 Oktyabr, 17:00 ET / 21:00 GMT

SOCCER-CHAMPIONS-FCB-INT / (PIX)

Futbol - Çempionlar Liqası - FC Barcelona v Inter Milan

Barselona, ​​Çempionlar Liqası B qrupunda masa üstü qarşıdurmada İnter Milanı qəbul etdi, eyni zamanda komandalar ilk dəfə 2010-cu ildə Joze Mourinyonun İnteri Pep Guardiola'nın Barca'sına qalib gəldikdə pis hirsli bir yarımfinal ilə qarşılaşdı.

24 Oktyabr, 15:00 ET / 19:00 GMT

SOCCER-CHAMPIONS-GAL-S04 / (PIX)

Futbol - Çempionlar Liqası - Qalatasaray - FC Schalke 04

Qalatasaray, D qrupundakı üçüncü matçında Şalke'yi qəbul edir. İndiyə kimi məğlub olmayan Şalke, Portoda dörd xalla qrupda ikinci, Qalatasaray isə üç xalla sahibdir.

24 Oktyabr, 15:00 ET / 19:00 GMT

SOCCER-EUROPA-SLI-ARS / (PIX)

Futbol - Avropa Liqası - Sporting Lisbon - Arsenal

Sporting Lissabon, Arsenal ilə maraqlı bir Avropa Liqası qarşılaşmasında qarşılaşır. Günün qalan hissəsini iki mərhələdə yekunlaşdıracağıq, axşam başlama görüşlərinin ən diqqətçəkən yeri Chelsea və Bate Borisov.

25 Oktyabr 12:55 ET / 16:55 GMT

SOCCER-FIFA / (PIX)

Futbol - FIFA Şurasının iclası

Dünya futbolunun rəhbər orqanının təsirli bir kabineti olan FIFA Şurası, Kigalidə iki günlük iclas keçirərkən Afrikada nadir bir görüş keçirir.

25 oktyabr

RUGBY

RUGBY-UNION-BLEDISLOE-NZL-AUS / PREVIEW

Reqbi - Bledisloe Kuboku - Yeni Zelandiya - Avstraliya - Ön baxış

Yeni Zelandiya ilə Avstraliya arasında Yokohamada gələn il keçiriləcək Dünya Kuboku üçün bir sınaq sınağı keçirərkən üçüncü Bledisloe Kuboku qarşılaşmasının əvvəlcədən təqdimatı.

25 Oktyabr, 02:00 ET / 06:00 GMT

RUGBY-UNION-IRE / (PIX)

İrlandiyanın güclü heyəti adı ancaq zədələnmiş Murray hələ də kənarda qaldı

Conor Murray, məşqçi Joe Schmidt'in Çərşənbə günü 42 nəfərlik heyətini təyin etdiyi üçün boyun zədəsini yaxşılaşdırmağa davam etmək üçün İrlandiyanın Noyabr ayındakı millilər heyətindən kənarda qaldı.

24 Oktyabr, 13:30 ET / 17:30 GMT

RUGBY-UNION-BLEDISLOE-NZL-AUS / TEAMS

Reqbi - Bledisloe Kuboku - Yeni Zelandiya - Avstraliya - Komandanın Duyurusu

Yeni Zelandiya və Avstraliya, gələn il Dünya Kuboku üçün bir sınaq sınağı keçirərək Yokohamada bu ilin üçüncü Bledisloe Kuboku sınağı ərəfəsində start heyətlərini elan etdilər.

25 Oktyabr, 22:30 ET / 02:30 GMT

TENİS

TENİS-WTAFINALLAR / (PIX) (TV)

Tenis - WTA Turunun Finalları

WTA Tour, Sinqapurda WTA Finals (il sonu çempionatları) hardcourt turnirinə ev sahibliyi edir.

25 oktyabr

TENNIS-BASEL / (TV)

Tenis - ATP 500 - Basel Open

ATP Bazeldə World Tour 500 tədbirinə ev sahibliyi edir.

25 oktyabr

MOTOR Mitingi

MOTOR-RALLI-İSPANYA / (PIX) (TV)

Dünya Ralli Çempionatı - İspaniya Ralli

İspan Ralli-nin sarsıdılmış hərəkəti. Thierry Neuville, Sebastien Ogier və Ott Tanak ilə hələ də titul qazanmaq üçün mübarizə aparan ilin sonuncu mitinqidir.

25 Oktyabr, 02:00 ET / 06:00 GMT

QOLF

GOLF-SANDERSONFARMS /

Golf - PGA Turu: Sanderson Farms Championship birinci tur

Mississippi-dəki Country Club Jackson-da PGA Tour tədbirinin ilk turunun işıqlandırılması.

25 oktyabr

GOLF-SHANGHAI / (TV)

Golf - Dünya Golf Çempionatı-HSBC Çempionları

Dustin Johnson, Rory McIlroy, Brooks Koepka, Francesco Molinari və Patrick Reed-in Şanxayda keçiriləcək WGC-HSBC Champions turnirində iştirakı gözlənilir.

25 Oktyabr, 06:00 ET / 10:00 GMT

BASEBOL

BASEBOL-MLB-BOS-LAD / (PIX) (TV)

Beysbol - Dünya Seriyası - Boston Red Sox - Los Angeles Dodgers

Sol əl işçisi Hyun-jin Ryu, Fenway Parkda David Two və Boston Red Sox-la ikinci döyüşdə döyüşdükləri zaman Dünya Seriyasını bir oyunda da axtararkən Los Angeles Dodgers-a zəng etdi.

24 Oktyabr, 20:09 ET / 00:09 GMT

MOTOR YARIŞI

MOTOR-F1-MEXICO / (TV)

Formula 1 - Meksika Qran Prisi - Media günü

Formula 1 sürücüləri bazar günü Meksikoda keçiriləcək Meksika Qran Prisi öncəsi media ilə görüşürlər.

25 Oktyabr, 12:00 ET / 16:00 GMT

Velosiped

Velosiped-Fransa / Təqdimat (PIX) (TV)

Velosiped - 2019 Tour de France marşrutu Parisdə təqdim ediləcək

Parisdəki bir mətbuat konfransında 2019 Tour de France velosiped yarışının marşrutunun xəritəsi təqdim edildi.

25 Oktyabr, 05:30 ET / 09:30 GMT

(Bu hekayə Everysecondcounts-themovie işçiləri tərəfindən redaktə edilməyib və sindikatlaşdırılmış lentdən avtomatik olaraq yaradılıb.)