REUTERS SPOR CƏDVƏLİ 19: 30-da GMT / 2:30. ET

19: 30-dan etibarən Reuters mətn xidməti üçün ən yaxşı idman hekayələri və yaxınlaşan əhatə planları. GMT / 2:30. ET. Xəbərlərin və tədbirlərin tam bir cədvəli üçün Reuters Connect https://www.reutersconnect.com/planning və ya Media Express http://mediaexpress.reuters.com/planning-tools/calendar saytındakı redaksiya təqvimimizə keçin.


Yuxarı hekayələr

ABŞ-BASKETBOL-NBA-ROUNDUP /



NBA dövrü: Sehrbazlar OT-də Roketləri, Harden'i üstələyir

John Wall 36 xal və 11 asist, Bradley Beal 32 xal əlavə etdi və Washington Wizards, bazar ertəsi əlavə vaxtda qonaq Houston Rockets'ı 135-131 məğlub etmək üçün erkən 17 ballıq kəsirdən toplandı.


FUTBOL-NFL-TB-WINSTON /

Hesabat: Bucs ’Winston, Uber sürücüsü ilə qərarlaşdı


Jameis Winston, bir çox məlumatlara görə, 2016-cı ildə Arizonada Tampa Bay Buccaneers komandasının onu qoruduğunu iddia edən bir Uber sürücüsü ilə razılığa gəldi.

ABŞ-BASEBALL-MLB-SF-BUMGARNER /


Hesabat: Aum Bumgarner ilə məşğul olmaq istəyən nəhənglər

San Franciscodakı Dünya Seriyası çempionat komandalarının sütunu olan Madison Bumgarner, Nəhənglər tərəfindən alınıb satıla bilər.

GƏLİR

Futbol


SOCCER-CHEMPIONS-LYO-MCI /

Futbol - Çempionlar Liqası - Olympique Lyonnais - Manchester City

27 Kasım, saat 15.00 ET / 20.00 GMT

SOCCER-CHEMPIONS-BAY-SLB / HESABAT

Futbol - Çempionlar Liqası - Bayern Münih - Benfika

Bayern Münih, Çempionlar Liqasında Benfika ilə qarşılaşır.

27 Kasım, saat 15.00 ET / 20.00 GMT

SOCCER-CHEMPIONS-MUN-YBO / HESABAT

Futbol - Çempionlar Liqası - Manchester United - Young Boys

Manchester United, Çempionlar Liqasında Young Boys ilə qarşılaşır.

27 Kasım, saat 15.00 ET / 20.00 GMT

SOCCER-CHEMPIONS-JUV-VAL / HESABAT

Futbol - Çempionlar Liqası - Juventus - Valencia

Juventus, H qrupu matçında ev sahibi Valencia'yı nakavt mərhələsinə yüksəlmək üçün heç-heçəyə ehtiyac duyarkən, İspaniya tərəfi seçmə ümidini yaşatmaq üçün qalib gəlməlidir.

27 Kasım, saat 15.00 ET / 20.00 GMT

SOCCER-CHEMPIONS-TSG-SHK / HESABAT

Futbol - Çempionlar Liqası - 1899 Hoffenheim - Shakhtar Donetsk

Hoffenheim, Çempionlar liqası matçında ilk iki komandanın qalib gəlməsi üçün incə ümidləri qoruyub saxlamaq üçün lazım olan qələbə ilə Shakhtar Donetsk ilə qarşılaşdı.

27 Kasım, saat 15.00 ET / 20.00 GMT

SOCCER-CHEMPIONS-ROM-MAD / RAPOR

Futbol - Çempionlar Liqası - AS Roma - Real Madrid

AS Roma, Çempionlar liqası G Qrupundakı matçında ev sahibi Real Madridlə heç-heçəyə ehtiyac duyur.

27 Kasım, saat 15.00 ET / 20.00 GMT

FUTBOL İSVEÇLİ / MATCHFIXING

Futbol - İsveç - Premyer Liqanın keçmiş oyunçusu, fiksasiya üçün məhkəməyə veriləcək

Premyer Liqanın keçmiş futbolçusu, AIK və Göteborq IFK arasında 2017 matçının nəticəsini düzəltmək üçün sui-qəsd etməkdə günahlandırılan Stokholm Rayon Məhkəməsində mühakimə olunacaq. AIK-in qapıçısı klubuna xəbərdarlıq etdiyi zaman oyun təxirə salındı.

28 Noyabr

SOCCER-CHEMPIONS-ATM-AMO / HESABAT

Futbol - Çempionlar Liqası - Atletico Madrid - AS Monaco

Atletiko Madrid evdə Çempionlar liqası qrup oyunundakı son oyununda Monakonu qəbul edir.

28 Noyabr, 12:55 ET / 17:55 GMT

SOCCER-CHEMPIONS-ATM-AMO / (PIX)

Futbol - Çempionlar Liqası - Atletico Madrid - AS Monaco

Atletiko Madrid evdə Çempionlar liqası qrup oyunundakı son oyununda Monakonu qəbul edir.

28 Noyabr, 12:55 ET / 17:55 GMT

MİLLİ FUTBOL LİGASI

FUTBOL-NFL-ALL32 /

Sahə Səviyyə Media-FLM Hamısı 32: Komanda-komanda qeydləri

12-ci həftənin ardından 32 NFL komandasının hamısının qeydləri.

27 Noyabr, 20:00 ET / 28 Noyabr, GMT 01:00

FUTBOL-NFL-NOTEBOOK /

Sahə Səviyyə Media-NFL dəftəri

NFL ətrafında olan xəbərlər və qeydlər.

27 Kasım, 19:30 ET / 28 Kasım, 00:30 GMT

OLİMPİYA

OLİMPİYA-2020 / BACH-SƏFƏR (PIX) (TV)

Olimpiya-IOC prezidenti Bach Tokio 2020 ofislərini ziyarət etdi

Beynəlxalq Olimpiya Komitəsinin prezidenti Thomas Bach tədbirin başlamasından 20 ay sonra Tokyo 2020 Olimpiya və Paralimpiya Oyunlarının təşkilatçılarının ofislərini ziyarət edir.

28 Noyabr, 22:30 ET / 29 Noyabr, GMT 03:30

OLİMPİYA-ANOC / (PIX) (TV)

Olimpiya-ANOC Baş Məclisi və MOK ziyarəti

Milli Olimpiya Komitələri Birliyi Baş Assambleyasını 28-29 noyabr tarixlərində 2020 Olimpiya və Paralimpiya Oyunları ərəfəsində MOK-un Tokioya səfəri zamanı keçirir.

28 Noyabr

MOTOR YARIŞI

MOTOR-F1-ABUDHABI / TEST (TV)

Motor yarışları - Formula 1-in mövsümdən sonrakı sınaqları

Formula 1 komandaları 2019-cu il sürücüləri ilə birlikdə Abu Dabidəki Yas Marina Circuit-də mövsüm sonrası sınaqların ikinci günündə iştirak edirlər.

28 Kasım, 10:00 ET / 15:00 GMT

Sörf

PORTEKİZ-SURF / PLASTİK

Sörf rekordçusu okeana qayıdır, plastik çirklənmənin qarşısını alır

Amerikalı sörfçü Garrett McNamara, dünyanın ən böyük dalğasına minmək üçün bir rekorda sahibdir və indi plastik çirklənmənin qarşısını almaq üçün bir təşəbbüs göstərərək yenidən okeana qayıtmağa qərar verdi.

28 Noyabr, 07:00 ET / 12:00 GMT

SURFİNQ-WSL / QADINLAR

Sörf - Dünya Sörf Liqası Çempionatı Turu - Gilmore yeddinci dünya çempionu oldu

Stephanie Gilmore, yeddinci dünya sörf titulunu Hawaii’də mövsümü bitirən Maui Pro tədbirində ələ keçirdi və Avstraliyalı həmyerlisi və Məşhurlar Salonu Layne Beachley’in rekordunu bərabərləşdirdi.

27 Noyabr, 21:00 ET / 28 Noyabr, 02:00 GMT

Xırdalamaq

CRICKET-TEST-NZL-PAK /

Kriket - Test - Yeni Zelandiya - Pakistan

Yeni Zelandiya ilə Pakistan arasında ikinci sınaq.

28 Kasım, 10:30 ET / 15:30 GMT

BUZ XOKKEYI

ICEHOCKEY-NHL-NOTEBOOK /

Sahə Səviyyə Media-NHL dəftəri

NHL ətrafındakı xəbərlər və qeydlər.

27 Kasım, 19:30 ET / 28 Kasım, 00:30 GMT

(Bu hekayə Everysecondcounts-themovie heyəti tərəfindən redaktə edilməyib və sindikatlaşdırılmış lentdən avtomatik olaraq yaradılıb.)